RING OSS - 013-266 09 01

Solceller Linköping

RING OSS - 013-266 09 01

Laddbox

Förutom att installera solceller i Linköping erbjuder vi också Garo laddbox för elbilar.

Förutom att installera solceller i Linköping kan vi även erbjuda laddbox för elbilar. Vi säljer laddboxen från märket Garo som är kända för sin höga kvalité och anpassade för det nordiska klimatet.

Kontakta oss redan idag för laddbox eller solceller i Linköping.

Snabbt och säkert

Idag rullar redan 200 000 el- och hybridbilar på de svenska vägarna. Precis som med solceller i Linköping ökar intresset för gröna drivmedel stadigt varje år. Med den starka, gröna trenden och det statliga tillskottet med en skattereduktion för grön teknik tvekar vi inte på att det är lönsamt att satsa på en elbilsladdare eller solceller i Linköping.

Därför samarbetar vi med Norrköpings Elektriska AB vid installation av laddbox i Linköping. Våra laddboxar har en laddeffekt på 22kW vid laddning via 3-fas och 32 ampere.

Priset för laddaren inklusive installation före ROT-avdrag är 23.200:- (11.600:- efter rot)

I detta ingår:

  • 5 meter laddkabel.
  • Installation.
  • Lastbalansering.
  • Garo laddbox.

Med hjälp av en laddbox i Linköping kan du ladda din elbil säkert och snabbt. Laddboxar är speciellt framtagna för att ladda upp elbilar på ett säkert och effektivt sätt. När du installerar en laddbox i Linköping behöver du därför inte oroa dig för att skada din fastighet när du laddar din elbil.

Garo laddbox i Linköping

Vill du installera en laddbox i Linköping kan vi erbjuda bland annat Garo laddbox – en stilren laddbox med minimalistisk design som passar alla miljöer. Laddboxen kan monteras på en vägg eller ett stativ och har alla funktioner som gör laddningen av din el- eller hybridbil säker.

Laddboxarna är förberedda för så kallad lastbalansering vilket säkerställer att tillgängliga säkringar inte överbelastas. Med Garo laddbox kan du också koppla upp dig via bostadens trädlösa nätverk och hindra obehöriga från att använda din laddbox i Linköping.

Vårt mål är alltid att du som kund ska bli nöjd när du har installerat en laddbox eller solceller i Linköping genom oss, och har därför alla slags laddboxar för att matcha dina behov.

 

Garo laddbox i Linköping.

Proffs på laddbox och solceller i Linköping

Som experter på att installera solceller i Linköping tar vi ansvar genom hela processen för att du ska känna dig trygg. Vi förstår att installation en laddbox eller solceller i Linköping är en investering som ska vara väl planerad och genomföras med professionalitet, därför är vi med dig genom hela processen.

Tveka inte att höra av dig om du behöver en laddbox eller vill installera solceller i Linköping.