RING OSS - 013-266 09 01

Solceller Linköping

RING OSS - 013-266 09 01

Om oss

Hör av dig till oss när du vill installera solceller i Linköping.

Vi på Smart solkraft i Sverige AB startade för att vi ville vara med och förändra vår gemensamma framtid genom att installera solceller i Linköping. Vi vill arbeta mot ett mer hållbart samhälle – ett samhälle som kan vara CO2-neutralt och att vi i Sverige kan vara självförsörjande på riktigt.

När du vill installera solceller i Linköping är vårt mål att göra det så enkelt för dig som möjligt genom att vi sköter hela processen.

Kontakta oss redan idag för solceller i Linköping.

Svenska kvalitetsmärken

För att du ska bli nöjd som kund och att dina solceller i Linköping ska hålla så länge som möjligt använder vi bara de bästa leverantörerna och de bästa materialen. Det svenska klimatet kan tidvis bara barskt och tufft mot materialen. Därför arbetar vi med Windons solpaneler när vi installerar solceller i Linköping. Det är den enda svenska tillverkaren av solpaneler och anpassade efter vårt klimat.

De är dessutom självrengörande så att du slipper rengöra taket själv eller anlita någon för att göra det när du installerar solceller i Linköping. Att de är underhållsfria borgar för ett långt och okomplicerat ägande.

När du hör av dig till oss för solceller i Linköping tar vi ansvar för helheten så att du kan producera egen, klimatsmart el. 

Gratis hembesök

Vi tror på kvalitet i varje del och börjar alltid med ett personligt besök när du vill installera solceller i Linköping. Då går vi tillsammans igenom din fastighet, dina behov, dina önskemål, försäkringskrav, elsäkerhetskrav och vilka möjligheter och utmaningar som finns.

Vi arbetar med alla fastighetstyper och kunder, så varmt välkommen att kontakta oss som privatperson, lantbrukare eller företag/bostadsrättsförening.